smika Napisano 28 Września 2018 Udostępnij Napisano 28 Września 2018 Zapraszam do konkursu gdzie należy wytypowac siedem liczb multi lotka z zakresu 1-80 .np : 12-17-23-34-46-58-78. Typy można oddawać do dnia 5 .10.2018 to jest piątek a losowanie ktore bedzie brane pod uwage to 6.10.2018 godz.21.40. Jedna osoba -jeden typ. NAGRODA: 50 zł paysafe Wygrywa ta osoba ktora jako pierwsza trafi najwiecej liczb. Pytania do konkursu można zadawac w tym temacie natomiast typy w osobnym temacie ktory zaraz utworze 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 29 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2018 Nie czytam teraz chatu bo jestem mobilnie przez jakis czas i cos mi sie czat nie otwiera bo sie mi cały czas kołko kreci i nie chce zatrybic. Co do konkursu to przeciez przymusu brania udziału nie ma a takie konkursy tez muszą byc bo nie każdy zna sie na bukmacherce. Do czatu bede miał dostep jak bede na laptopie a narazie jak masz jakies propozycje konkretne napisz mi priv lub tu albo w innym dziale na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...