Piomar Napisano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 10 darmowych spinów na Eggomatic dla nowych graczy w LSbet. The Offer is available in the period 10.04 – 12.04.18 only for new players registered through affiliate link -> LSbet The new client can claim the 10 Free Spins NO deposit by providing in Live Chat or through email the Bonus Code: LSBON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBoski Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Założyłem konto z linku, podałem kod na lc i lipa. Odpisali "Pan może otrzymać Bonus dopiero po dokonaniu depozytu." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devil22 Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 u nich wszystkie bonusy sa od depo nie wiem czy menago nie poinformowal pracownikow ale bonusu no depo nie chca Polakom przyznawać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 11 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 To są spiny bez depozytu, zaraz wyjaśnię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 11 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 @MrSlabowski podaj mi login z LSbet Cytuj Can I have the usernames of these clients? This is a no deposit offer, so if they were refused in Live Chat Free Spins, then there was a reason for that. If I have the usernames, I can tell you the reason 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszoks Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 U mnie też brak spinów. Ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszoks Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Nick. Myszy22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 11 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Cytuj This customer did not register through affiliate link, therefore he was not entitled for the spins Czyli nie zarejestrowałeś się z naszego linku co jest warunkiem otrzymania spinów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBoski Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 5 godzin temu, Piomar napisał: @MrSlabowski podaj mi login z LSbet">LSbet @Piomar moj login z LSbet - Hachiko23 I co do mojego konta na sto procent użyłem nasz link i promo kod Sumując, to tylko 10 frispiniaków takze nie ma co drążyć tematu, ale szacun i dzięki że próbujesz to ogarnąć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 12 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Cytuj This account was also registered not through any affiliate link, but directly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devil22 Napisano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 mi wczesniej tez tak pisali pomimo ze uzylem linku stara zagrywka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBoski Napisano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Jestem pewien ze rejestrowałem się przez ten link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBoski Napisano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Nie uczciwe zagranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 12 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Może cookieś albo coś, my w panelu też nie mamy tych rejestarcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...