smika Napisano 29 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Bedzie zaliczone jak wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 30 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Jak dobrze spojrzałem to weszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 31 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Moge zrobic ale nie wiem czy nie bedzie sie graczom mieszac z typowaniem na jutro i ktos moze pomylic sie i opuscic 1 kolejke.Chyba ze zaloze temat gdzies okolo 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 31 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 No jakby wszedl tez ten drugi to bym sie wloczyl do walki o podium ale i tak jeszcze szansa na pierwsza 5 jest po trafieniu tego kursu 6.15. Ok.okolo 22 zapodam temat do typowania na 13 kolejke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcios Napisano 31 Marca 2018 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 6 godzin temu, rafik89 napisał: mi kurcze dzis nie weszlo nic w nocy a szkoda bo bym troche odskoczyl A ja trafiłem oba mecze, że karny będzie podyktowany więc zbliżyłem się mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 31 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 11 godzin temu, rafik89 napisał: smika zrobilbys temat na 13 kolejke juz bym se typy podal na poniedzialek bo jutro zbytnio nie bede mial czasu Temat juz zalozony.Mozna typowac na poniedzialek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revanthor Napisano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Drobne pytanie z mojej strony jak z 13.30 i 6.95 wyszło 20.08 po zsumowaniu. Jestem pewny że widziałem przy typowaniu kurs 6,95 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 2 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 Spoko.Napewno rafik sie pomylil i dokona korekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revanthor Napisano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 Spoko nic się nie dzieje, po prostu kreatywna matematyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 2 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 Juz zalozylem temat do typowania do 15 kolejki(ostatniej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar_202 Napisano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 rzutem na taśmę podium, dzięki za konkurs, czekamy na następne. gratulacje dla zwycięzcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca1983 Napisano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Tak jest 2 miejsce ✌😎 gratki wszystkim wygranym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca1983 Napisano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Jaki regulamin gdzie te wygrane dostaniemy itd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...