seboafc91 Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Witajcie ! W tym temacie możecie zadawać pytania odnośnie konkursu " Liga Typeròw - Druga Edycja " . Jeżeli czegoś nie wiecie, nie jesteście pewni, macie wątpliwości, czy z czymś się nie zgadzacie...To śmiało piszscie , wraz z @smika postaramy się pomóc. Tutaj także zgłaszamy naruszenia, czy podejrzania naruszeń regulaminu. Wszelkie spory tutaj będą rozstrzygane. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreeksky Napisano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Rozumię że określenie : Typujemy codziennie po dwa dowolne mecze z dowolnej dyscypliny - -- oznacza że oddajemy dwa typy na dwa różne mecze (wydarzenia ).W poprzedniej edycji zdarzały się dwa typy na to samo wydarzenie. Wyjaśnienie : typując under (1,80) i drugi typ over ( 1,80) na to samo zdarzenie , mam pewne 1,8 punkta bez wysiłku ,i chyba nie naruszam regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Nawet jakbyś tak typował że będziesz miał np.1.80pkt co kolejke bez wysiłku to i tak podejrzewam że by to ci nie starczyło żeby być na podium a w pierwszej edycij zdobyłes około 20pkt i to nawet nie wystarczyło na podium.A przeciez 4 miejsce nic nie daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboafc91 Napisano 30 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 @kreeksky zdarzały się dwa typy na tę samo wydarzenie i żeby było śmieszniej nikt nie zdobył nawet punktu.... Ponieważ były to wydarzenia typu że do przerwy wygrywa drużyna 1 i na koniec wygrywa ta sama drużyna. Ale dobrze że zwróciłeś uwagę i jeżeli mogę prosić to @smika w temacie z regulaminem napisz oddzielny post że nie można oddawać dwóch typòw z tego samego wydarzenia.i Dodałem zapis, w pierwszym poście z tematem na typowanie na dany dzień, będę zamieszczał krótki regulamin dla przypomnienia.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboafc91 Napisano 7 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Typ nie wszedł więc samo się rozwiązało . Oczywiście nie było to celowe miałem ciężki dzień. Walczymy narazie o podium więc nawet jakby typ mi wszedł nie dostał bym punktów bo byłeś pierwszy. Napewno nie chciałem nikogo oszukać. Przepraszam za nie porozumienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf88 Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 nie dodałem godziny przy meczu Sousy o 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboafc91 Napisano 7 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Spoko luzik, bez godziny jeszcze może być , ale dzięki za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboafc91 Napisano 8 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Aktualizacje klasyfikacji zamieszczę około południa. Przepraszam za opóźnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...