adrianek22 Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Radze nie uzywac skrilla . Jak sie okazuje to zlodzieje , mialem to szczescie ,ze mnie okradli na mala kwote 30 pln . 9/10 chcialem doladowac konto skycash na 30zl . Niestety wyskoczyl blad ale pieniadze sciagnelo z konta i byly w histori karty Skrill jako "pending" tzn. niezaksiegowane . Powiedzieli , ze jezeleli nie dostana potwierdzenie od skycash pieniadze zostana zwrocone w ciagu 15 dni . Po 16 dniach wszelkie zmiany o tej transakcji zostaly usuniete , a suport tlumaczy sie tym , ze oddali ta kwote . Ale na pytanie (i tutaj sami sie wkopali)czemu nie ma jej w historii , powiedzieli , poniewaz zostala zwrocona saldo nie zmienilo sie . I tym samym potwierdzili , ze nic nie zostalo zwrocone . Najpierw pobrali 30 z dostepnych srodkow wiec to chyba normalne , ze saldo sie zgadza . Gdyby oddali kwote byloby +30pln. Dodam , ze numer podany na ich pl stronie nie istnieje trzeba wejsc przez strone paysafe i tam podany numer jest prawidlowy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor5551 Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Korzystam ze Skrilla do wielu lat nigdy nie miałem z nimi problemu. Telefon do Skrill Polska +48 221 288 257 Pon. - Niedz. 09:00 - 18:00 GMT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianek22 Napisano 5 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianek22 Napisano 12 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Jeszcze lepiej teraz aktualnie mam na skrillu -0,05 pln xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...