keyno Napisano 25 Września 2017 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 https://www.goalbetint.com/ext/slots/index.php 10 FS po weryfikacji konta i wysłaniu email info@scorakias.com z prośbą o dopisanie bonusu bez depo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragunow1982 Napisano 25 Września 2017 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 jest jakiś inny link ten nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryb1337 Napisano 26 Września 2017 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Dlugo czekaliscie na link aktywacyjny? Do weryfikacji jakue dokumebty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viluckim Napisano 26 Września 2017 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 @keyno miałeś te 10fs ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniac1910 Napisano 26 Września 2017 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 pewnie mial:)hahaha ja juz od dawna nawet sie nie rejestruje w kasynach z jego promocjami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl43 Napisano 27 Września 2017 Udostępnij Napisano 27 Września 2017 Promocje Keyno to ,,,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viluckim Napisano 27 Września 2017 Udostępnij Napisano 27 Września 2017 dostałem właśnie maila dali 10 euro bonusu teraz piwo się należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 27 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2017 Przecież nie ma żadnego bonusu , niektórzy w du**e byli i gó**o widzieli 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryb1337 Napisano 30 Września 2017 Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Spoko promka. Bonus 10 i jak masz conajmniej 30 to mozesz wyplacic bez obrotu. Bank transfer w 24h od wyplaty na koncie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mrpabl058 Napisano 2 Października 2017 Udostępnij Napisano 2 Października 2017 Działa Wam dalej ta strona? Od wczoraj nie mogę wejść, nie wiem czy tylko u mnie taki problem. Tak się składa, że ugrałem parę zł i zleciłem wypłatę, a teraz nie wczytuje mi się strona. Dzięki za jakiekolwiek info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabapth Napisano 5 Października 2017 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Ja napisałem maila Hi, i would like to ask about 10 fs after registration, and verify account User name: zabapth I dostałem taką o to odpowiedź please tell mw your ID Εστάλη από το BlueMail Wow, ktoś gorzej posługuje się angielskim niż ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hehheh Napisano 5 Października 2017 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 6 minut temu, zabapth napisał: Ja napisałem maila Hi, i would like to ask about 10 fs after registration, and verify account User name: zabapth I dostałem taką o to odpowiedź please tell mw your ID Εστάλη από το BlueMail Wow, ktoś gorzej posługuje się angielskim niż ja Czemu gorzej niż ty? Bo w twojej wypowiedzi widzę błąd (błędy, jeśli mam wziąć pod uwagę używanie języka ojczystego), natomiast w odpowiedzi supportu oprócz literówki zdanie zostało napisane poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabapth Napisano 5 Października 2017 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Teraz, hehheh napisał: Czemu gorzej niż ty? Bo w twojej wypowiedzi widzę błąd (błędy, jeśli mam wziąć pod uwagę używanie języka ojczystego), natomiast w odpowiedzi supportu oprócz literówki zdanie zostało napisane poprawnie. a co to znaczy tell me your ID, mam opowiedzieć o swoim dowodzie? Aha chyba że chodzi o jakiś numer zamiast, opisania dowodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hehheh Napisano 5 Października 2017 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 (edytowane) 5 minut temu, zabapth napisał: a co to znaczy tell me your ID, mam opowiedzieć o swoim dowodzie? Aha chyba że chodzi o jakiś numer zamiast, opisania dowodu ID to skrót od "identification", dowód osobisty to "ID card". Zapewne chodziło o nazwę użytkownika. EDIT: nazwę użytkownika faktycznie podałeś wcześniej, więc albo chodziło o numer ID przypisany użytkownikowi, albo osoba odpisująca na email pewnie również to przeoczyła. Edytowane 5 Października 2017 przez hehheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabapth Napisano 5 Października 2017 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Dobra, wysłałem wszystko co mi wpadło do głowy łącznie z opisem swojego wyglądu :]. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...