Piomar Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Należy wypełnić ankietę na stronie: http://www.guavamedia.pl/ads/m/gua_survey_2010_01/?pid=80035&bid=389&zid=1 Po zakończeniu na podany e-mail dostaniecie voucher 3 eur do wykorzystania w kasynie <a target="_blank" href="http://obstawianie.com/zobacz/betsson"><b>Betsson</b></a>. Sprawdzone Obrót 25x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomo Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Działa, 3 euro na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XYZ Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Tez mialem ale przegralem na super siódemkach, a miałem już 13eur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadorus Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Trzeba było anulować bonus i brać 10 euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbwin90 Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Grałem na Lucky 8-line i w 5 minut wypłaciłem 28,70 euro na konto . Jeżeli ktoś chce kod vouchera to proszę na priva. Robiłem ankiete dwa razy poniewaz za pierwszym razem czekałem godzine za kodem i nic. Ale teraz doszedł a nie ma mozliwosci wykorzystania dwa razy tego samego bonusu na koncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris_nh Napisano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 co jest grane,wczoraj ok.16 to wypelnilem a vouchera dalej nie dostalem a gdy chce raz jeszcze to pisza ze dane moje sa juz w systemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 100icki Napisano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 co jest grane,wczoraj ok.16 to wypelnilem a vouchera dalej nie dostalem a gdy chce raz jeszcze to pisza ze dane moje sa juz w systemie identyczna sytuacja jak u kol. kris_nh pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orson Napisano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Fajny bonusik i łatwy do obrócenia. 17 euro już wypłacone na konto w zakładach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alfonso Perez Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Kampania została zakończona temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...