saperek12 Napisano 8 Maja 2017 Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 https://www.betsupremacy.ag/#/ po zalozeniu konta i potwierdzeniu maila ( trzeba troche na niego poczekac dlugo idzie) bonus jest dopisywany do 24 h pozniej aktywujemy go w moje konto -> bonusy obrot x5 min kurs 1.5 nie mozna grac live max wyplata 100e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revanthor Napisano 8 Maja 2017 Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 1.5 singiel czy ako? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperek12 Napisano 8 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 7. Bonus money can be used on straight bets on all sports, Spreads, Totals and Money Lines no less than 1.5 (-200). z tego wynika ze chyba laczny kurs wiec ako ale pewnie wyjdzie w praniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil88pl Napisano 8 Maja 2017 Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 ten mail to tak z godzinę idzie czy dłużej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperek12 Napisano 8 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 ja czekalem godzine i pusto wiec skok na lc i przyszedl odrazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROGAL1 Napisano 9 Maja 2017 Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Konta Polakom zablokowali. Nie możemy u nich grać. Info z LC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperek12 Napisano 9 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 nie wytrzymali naporu husarii pl w takim razie kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin87191 Napisano 24 Marca 2018 Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 Założyłem u nich konto zrobiłem obrót czekam tylko teraz na wypłatę zobaczymy jak to bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...