Gość TłumaczMarcin Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 tłumaczenie tekstów z angielskiego na polski strona: www.tlumaczeniamarcina.pl/index.php email: tlumaczeniamarcina@wp.pl OFERTA: Wstęp Jestem zwykłym człowiekiem ,który po prostu bardzo dobrze zna angielski i bardzo dobrze tłumaczy teksty z angielskiego na polski. O mnie Moje zalety jako tłumacza: -uczę się angielskiego już 25 lat. -mieszkałem kilka miesięcy w anglii -przeczytałem kilkaset książek po angielsku -przeczytałem tysiące stron internetowych po angielsku -obejrzałem kilka tysięcy filmów po angielsku -przetłumaczyłem już wiele stron tekstów -tekst będzie ekspresowo przetłumaczony ponieważ: pracuje 24godziny na dobę 7 dni w tygodniu pisze ekspresowo na klawiaturze gdyż posiadam komputer już 23 lata więc tłumaczę z prędkością około 5ciu stron na godzinę Ważne informacje Tłumaczę tylko teksty Tłumaczę tylko teksty powyżej 10 stron .Proszę nie zamawiać mniejszych ilości. Tłumaczę teksty tylko z angielskiego na polski ,w druga stronę nie. Kontakt ze mną jest wyłącznie mailowy.Przetłumaczony tekst wysyłam też drogą mailową.Tak samo kontaktowanie sie ze mną jest tylko w ten sposób. Tłumaczę tylko po zapłacie przelewem na konto za cały tekst z góry. Cennik Cena za jedną stronę 1200 znaków to 99,99zł Kontakt Kontakt ze mną jest wyłącznie mailowy. Mój email to tlumaczeniamarcina@wp.pl Sprawdzam email od kilku do kilkunastu razy dziennie.Szybko wykonam zlecenie. Moja strona internetowa to www.tlumaczeniamarcina.pl/index.php Płatność Po złożeniu zamówienia i uzgodnieniu emailowo wszystkiego prosze wpłacać na konto bankowe . Dane do wpłaty prześle emailem Tytuł wpłaty: tu proszę podać swoje imie i nazwisko i inne przydatne dane bym wiedział od kogo przyszły pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...