Piotrek688 Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 50 free spinów juź czekają na Pana w grze Wolf Gold. 21:41 Uprzejmie informujemy, że od Pana depozytu w kwocie od 80 PLN przyznamy 100% bonus do 2000 złotych oraz 200 darmowych spinów (20 spinów dziennie). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 21:42 Aby uzyskać free spiny, bardzo prosimy wszystkich graczy napisać na Czacie. I jeszcze raz bardzo przepraszamy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brusiak Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 to można się już rejestrować czy czekać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Można śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamkow93 Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Napisali ze nie We are not providing any free spins or no deposit bonus for registration. However, We want to remind you, that you can get our "Welcome Bonus" 100% and 200 free spins on your first deposit over 20 €.The maximum bonus amount is up to 500 €. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboy2104 Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Mi tez to odpisali. Wysłałem im link i czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin87191 Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 link taki jak wcześniej był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboy2104 Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Ten link który Piomar wstawił w poście. Odpisali mi że promocja nie jest dostępna dla Polaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin87191 Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 A mi napisali że mam duplikat konta👎 Wielkie zero nic więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboy2104 Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Unfortunately, the link you followed to our website and registered doesn't connected with any of our partners.That's why we have to deny to provide you a no deposit bonus for registration.However, we want to offer you to top up your gaming balance over 20 euro and get 100% bonus up to 500 Euro and 200 free spins on your first deposit! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin87191 Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Konto zamknięte na stałe szkoda czasu i kasy na nich:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Widocznie konto było wcześniej. Poprzednio od roku było 20 spinów bez depozytu więc pewnie robiliście już konta skoro multi. Na polski LC wbijajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadyga Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 A u mnie wszystko w porządku,Pan Tim na czacie wszystko bezproblemowo załatwił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 No bo już wszystko jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin87191 Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Nie zakładałem u nich konta jeszcze korzystam tylko z jednego e-maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboy2104 Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Ja także nie zakładałem tam konta jeszcze, poza tym mi odpisał Daniel na chacie że to nie dla Polaków. Spróbuje jeszcze raz. Może trafie na kogoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 Dla Polaków normalnie! Najlepiej na polskich chat uderzać, choć dzisiaj to już wszyscy powinni być poinformowani o promocji. Cytat Al is fine I informed LC to give the bonus to your players Rozwiń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motywos Napisano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 Spiny dodane bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 @bboy2104 napisz dzisiaj bo już wszyscy na LC są powiadomieni o promocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboy2104 Napisano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 Promocja już nie aktualna. Dzisiaj mój kolega założył konto, i na polskim czacie rozmawiał z Vladymirem (swoją drogą dziwne imię jak na polski chat). Próbował on wmówić, że kolega nie zarejestrował się z specjalnego linku, chociaż na pewno tak zrobił. Z kolei na angielskim czacie jakaś Elena poinformowała go, że bonus wygasł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...