saperek12 Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 https://www.milenium.pl/bonus-za-rejestracje polski pewny bukmacher kod EKSTRA20ZL wpisujemy po rejestracji nie sprawdze mam juz konto promocja trwa do wyczerpania budzetu wiec nie wiem do kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmalek Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 A gdzie się wpisuje ten kod? Swoją drogą myślę, po przeczytaniu regulaminu, że osoby posiadające tam konto mogą też spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperek12 Napisano 15 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 wchodzisz w moje konto i tam jest wprowadz kod promocyjny probowalem kod przyjelo ale kasy brak wiec tylko dla nowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperek12 Napisano 15 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 20 kredytow to chyba jest te 20zl ale pewnosci nie mam dawno tam nie gralem sprobuj za te kredyty puscic kupon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 tak te 20kr to jest te 20zl i jak puszczasz kupon to zaznaczasz ze za te 20kr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cineq221@o2.pl Napisano 16 Marca 2017 Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Ktoś się orientuje może jaki obrót czy cuś jakoś nie moge znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz84zuro Napisano 20 Marca 2017 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 koniec promo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmalek Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Ktoś się orientuje może jaki obrót czy cuś jakoś nie moge znaleźć. ja postawiłem 20 kredyty na jedno wydarzenie powyżej kursu 2 i odrazu zleciłem wypłatę, doszła tego samego dnia.... Po prostu trzeba zapewne postawić raz żeby kredyty przemieniły się na złotówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...