Piomar Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 -> HippoZino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rikigi Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Spiny otrzymane po weryfikacji maila . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reQem Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 z tego co wyczytałam to x50 i depo przed wypłatą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamcios Napisano 9 Maja 2017 Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Zrobiłem tam 50euro z tego bonusu, wiecie dokładnie co teraz trzeba zrobić żeby to wypłacić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxwel3496 Napisano 9 Maja 2017 Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Ja zrobiłem u nich 500 funtów , zeby je wyplacic musiałem zrobić tylko depozyt w postaci 10 funtow , wiec prawdopodobnie bedziesz musiał zrobić depo pierw 10 euro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość horban Napisano 12 Maja 2017 Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Zarejestrowałem się, aktywowałem konto przez email ale free spinów nie widzę. Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasibrzuch Napisano 12 Maja 2017 Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Zarejestrowałem się, aktywowałem konto przez email ale free spinów nie widzę. Dlaczego? Hmm...a wpisałeś kod przy rejestracji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość horban Napisano 12 Maja 2017 Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Zarejestrowałem się, aktywowałem konto przez email ale free spinów nie widzę. Dlaczego? Hmm...a wpisałeś kod przy rejestracji? Jaki kod? Nie zauważyłem w tym temacie żadnej wzmianki o kodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor5551 Napisano 12 Maja 2017 Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Zarejestrowałem się, aktywowałem konto przez email ale free spinów nie widzę. Dlaczego? Hmm...a wpisałeś kod przy rejestracji? Jaki kod? Nie zauważyłem w tym temacie żadnej wzmianki o kodzie. W pierwszym poście jest 50ALOHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość horban Napisano 12 Maja 2017 Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Zarejestrowałem się, aktywowałem konto przez email ale free spinów nie widzę. Dlaczego? Hmm...a wpisałeś kod przy rejestracji? Jaki kod? Nie zauważyłem w tym temacie żadnej wzmianki o kodzie. W pierwszym poście jest 50ALOHA Fakt, zabrakło mi bystrości. Czy mogę jeszcze jakoś naprawić to przeoczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasibrzuch Napisano 13 Maja 2017 Udostępnij Napisano 13 Maja 2017 Nie wiem czy to coś da ale zawsze możesz spróbować podbić na LC i zabajerować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość horban Napisano 13 Maja 2017 Udostępnij Napisano 13 Maja 2017 Nie wiem czy to coś da ale zawsze możesz spróbować podbić na LC i zabajerować Niestety pomimo mojej wspaniałej bajery lc nie pomógł ponieważ jak stwierdził ma związane ręce. Dziękuję za chęć pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...