Slot78 Support Napisano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Wnieś pierwszy depozyt i otrzymaj bonus 100% do 1000 PLN. Twój wypoczynek będzie atrakcyjny z grami od SOFTSWISS, NETENT, BETGAMES, ISOFTBET, HABANERO na SLOT78! Dla otrzymania bonusu należy zrobić depozyt na kwotę nie mniej niż 50 PLN. Obrót bonusem x40 (depozyt+bonus). Kiedy wygrasz, gwarantujemy szybką wypłatę przez <a target="_blank" href="http://obstawianie.com/zobacz/skrill/"><b>Skrill</b></a>,Neteller,OKPay,karta bankowa. Przedstawicielka kasyna w razie problemów jest na forum i mówi po polsku. Albo można pisać na maila support_pl@slot78.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DirkOne Napisano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Witam!!! miałem zarobiony bonus, jednak po depozycie na koncie została tylko kwota która wplacilem a bonus przepadl, o co chodzi???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slot78 Support Napisano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Witam!!! miałem zarobiony bonus, jednak po depozycie na koncie została tylko kwota która wplacilem a bonus przepadl, o co chodzi???? Po pierwszym depozycie wasz bilans bonusowy znajduje się na koncie bonusowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DirkOne Napisano 11 Maja 2017 Udostępnij Napisano 11 Maja 2017 Jedno wielkie nieporozumienie. Obrócony bonus, zrobiony podwójny depozyt a nie mogę zlecic wyplaty, ba! nawet nie mogę wyplacic srodkow własnych, nawet na lc pisałem ze jeśli tak to wygląda to rezygnuje z tego bonusu, gdzie dostałem odpowiedz ze musze poczekać dwa dni robocze...no jakas masakra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slot78 Support Napisano 15 Maja 2017 Udostępnij Napisano 15 Maja 2017 Jedno wielkie nieporozumienie. Obrócony bonus, zrobiony podwójny depozyt a nie mogę zlecic wyplaty, ba! nawet nie mogę wyplacic srodkow własnych, nawet na lc pisałem ze jeśli tak to wygląda to rezygnuje z tego bonusu, gdzie dostałem odpowiedz ze musze poczekać dwa dni robocze...no jakas masakra! Bonus jest spisany z waszego konta. Saldo bonusowe u was puste, to znaczy że w przyszłości będziecie otrzymywać cashback bez wagera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...