keyno Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Rozkminiam fajny , prosty programik. Więcej info wkrótce. Kolega mi polecił , niezłą kasę robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperek12 Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 uchyl rabka tajemnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 napisze na dniach co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Możliwość wejścia tylko dla dwóch KONKRETNYCH OSÓB które zainwestują aż po 8 zł i zaproszą do programu kolejne dwie które również zainwestują i zaproszą kolejne i tak w kółko. Nic później już nie trzeba inwestować. Trzeba mieć pewność że osoby zaproszone zainwestują i zaprosza kolejne które również zainwestują itd Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperek12 Napisano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 czyli system egipski Î Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 czekam na przelew bo teraz weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devil22 Napisano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 jak to dziala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperek12 Napisano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 napisalem system egipski bo to cos w stylu piramidy(dlatego egipski) finansowej wszystko zapewne polega na zbieraniu poleconych jezeli bylo by na forum wiecej chetnych to mozna by to fajnie rozwiazac skoro pod jedna osobe moga wejsc tylko 2 to wtedy nastepni by mogli wejsc pod tych dwoch co zainwestowali pierwsi i tak dalej keyno co ty o tym sadzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 zapraszam pierwszych chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperek12 Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 ja sie zglosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 ja sie zglosze kolego saperek12 jak nie masz to załóż sobie na szybko dwa konta https://blockchain.info/pl/ https://bitbay.net/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperek12 Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 jezeli chodzi o portwel bitcoin to posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 jezeli chodzi o portwel bitcoin to posiadam drugie to giełda , masz na giełdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperek12 Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 nie mam ale pytanko czy potrzebne jest ono do twojego programu czy chodzi tylko o sprzedaz bitcoinow? jesli tylko o sprzedaz to mi nie jest potrzebne bo mam portwel z mozliwoscia sprzedazy a sprzedawac nie lubie narazie bawie sie inwestycjami bitcoinow mam ciekawy revshare w btc ktory je dobrze pomnaza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Poki sam dobrze nie poznam tego systemu nikogo nie przyjmuję.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablo131994 Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 i co poznałeś już ten system ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...