keyno Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 https://sports.jetwin.ps/ru/landing-page/no-deposit-bonus?token link nie działa mi w chrome 9⏠bez depo dla PL są też sloty obrót x19 b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperek12 Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 mi w chrome smiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperek12 Napisano 10 Października 2016 Udostępnij Napisano 10 Października 2016 promo fajne tylko ze nie ten dzial w kasynku mozna poklikac i nawet mi sie udalo troche ugrac ale obrotu tam nie zaliczaja obrot trzeba zrobic na zakladach i do postawienia jest 216 euro czyli obrot x24 zaklad min kurs 1.5 max bet zakladu 10 euro tylko ze na kuponach zdarzenia nie moga sie powtarzac tzn jesli na jednym kuponie mamy mecz polska-armenia to na drugim nie moze byc juz tego meczu bo nie zalicza promo ok po grze w kasynie latwiej mi bedzie obrocic na zakladach ale nalezy je pprzeniesc do dzialu bukmacher bez depo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manieczki1 Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Ja mam obrót 450euro i mam coś takiego Total amount counted towards the wagering requirement 35.00 0.00 Pending Amount 4.00 10.00 Total Stakes Required 216.00 0.00 Pisałem do nich jaki jest obrót i jak jest liczony ale nie odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperek12 Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Total Stakes Required 216.00 0.00 to jest kwota obrotu z tym ze nie wiem czemu mi tylko liczylo do obrotu kupony za stawke 1 euro jak stawialem za piataka to juz sie nie zaliczaly Total amount counted towards the wagering requirement- to jest ilosc stawek tore ci zaliczylo do obrotu czyli 35 jurkow Pending Amount to sa twoje postawione kupony jeszcze nie rozliczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur2186 Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Zarejstrowalem sie ale 9 euro brak gdzie tam trzeba wejsc zeby je otrzymac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 A potwierdziles nr telefonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manieczki1 Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 O koorwa 1euro jeden kupon czyli trzeba obstawic 216 razy. Nieważne za ile zagrasz i tak będzie liczyć jak 1euro. Mam na koncie 400euro kupon 43 zagram 173 kupony po 1euro i dam znać. Tylko że wpłata jest przez bitcoin Note that maximum bet amount â EUR 1. If the bet is worth more than EUR 1, only EUR 1 will be counted towards the wagering requirement. Please read bonus rules carefully at https://www.jetwin.ps/us/no-deposit-bonus/ (NO DEPOSIT BONUS FOR PLAYERS FROM OTHER COUNTRIES) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...