Uasq Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Wlasnie zadnej wiadomosci .. gralem sobie w najlepsze kiedy moje konto zawiesili. Taka informacja podczas logowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielsson Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 no to u mnie praktycznie tak samo spróbuj jeszcze zresetować hasło. Nawet jak nie uda Ci się zresetować hasła to zobacz czy widzisz swoje saldo w kasynie, bo ja tak mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielsson Napisano 10 Września 2016 Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Uwaga. Po interwencji w dwóch instytucjach w końcu odpisali. Zobaczymy jak teraz będzie się z nimi układać konwersacja emailowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dario84d Napisano 10 Września 2016 Udostępnij Napisano 10 Września 2016 A Co Ci napisali? U mnie caly czas cisza. Zlozylem na nich skarge na askgamblers, ale narazie to nie pomaga? A Ty gdzie sie zwrociles o pomoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bizilla Napisano 10 Września 2016 Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Juz zaczynam wątpić w te piękne promocje đ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielsson Napisano 10 Września 2016 Udostępnij Napisano 10 Września 2016 dario bezpośrednio do operatora boogie.bet Egaming. No tyle napisali, że jestem w tym samym punkcie co byłem, ale konta mi nie zbanowali. Muszę dalej pisać z tym supportem od boogiebet. Zobaczymy co dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 10 Września 2016 Udostępnij Napisano 10 Września 2016 czarna lista info Szwedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielsson Napisano 10 Września 2016 Udostępnij Napisano 10 Września 2016 keyno, a jakies konkretniejsze info, na jakiejś stronie sprawdzałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 10 Września 2016 Udostępnij Napisano 10 Września 2016 keyno, a jakies konkretniejsze info, na jakiejś stronie sprawdzałeś? brak wypłat , brak kontaktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poziom85 Napisano 12 Września 2016 Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Konto zweryfikowane dzisiaj. Można wypłacać tylko nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielsson Napisano 12 Września 2016 Udostępnij Napisano 12 Września 2016 jak to weryfikowałeś konto i nie miałes kasy do wyplaty? czy Ci zabrali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poziom85 Napisano 12 Września 2016 Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Chciałem dobić z 75 do 200 euro w czasie oczekiwania na weryfikację i poległem.. pazerność mnie zgubiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielsson Napisano 12 Września 2016 Udostępnij Napisano 12 Września 2016 hehhe to nie dziwota ze Ci zweryfikowali jak nie masz nic do wyplaty no ale teraz w ciagu 24h odpowiadają na emaile ,weryfikują konta wiec wyplacac chyba też będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uasq Napisano 15 Września 2016 Udostępnij Napisano 15 Września 2016 No jak z tym kasynem ?? ktoś coś wie?? bo odpisują z supoportu chyba raz na 2 tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dario84d Napisano 16 Września 2016 Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Wlasnie dostalem kase na <a target="_blank" href="http://obstawianie.com/zobacz/skrill/"><b>Skrill</b></a>. Wiec wyplacalni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uasq Napisano 16 Września 2016 Udostępnij Napisano 16 Września 2016 No to gratuluje: ) mi odpisale ze wielokrotnie zlamalem regulamin ... raz sie zalogowalem u dziewczyny (ona tez probowala) i gralem max bet 2 euro no coz Ci krorzy wyplacili maja farta. Ja mialem 200 euro szkoda: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endriu Napisano 16 Września 2016 Udostępnij Napisano 16 Września 2016 No to gratuluje: ) mi odpisale ze wielokrotnie zlamalem regulamin ... raz sie zalogowalem u dziewczyny (ona tez probowala) i gralem max bet 2 euro no coz Ci krorzy wyplacili maja farta. Ja mialem 200 euro szkoda: ) Co do tego logowania, to różnie bywa. Jeśli zarejestrowałeś się w innym miejscu, to miałeś prawo się zalogować. Sprawa zmienia się nieco dopiero wtedy, gdy chcemy skorzystać z czegoś darmowe. Jeżeli zalogujesz się z jednego adresu na dwa różne konta i chcesz skorzystać np. z darmowych spinów, wówczas niestety przeważnie nie ma się takiej możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uasq Napisano 16 Września 2016 Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Tak czy inaczej wszystko się działo po zrobieniu obrotu. Interesuje mnie czy jest jakaś instytucja gdzie moge złożyć na nich skarge?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragunow1982 Napisano 17 Września 2016 Udostępnij Napisano 17 Września 2016 witam mam problem z rejestracja jak wpisac hasło zadnego mi nie chce przyjac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 17 Września 2016 Udostępnij Napisano 17 Września 2016 sproboj 10 znakow .w tym 2 cyfry i 2 litery drukowane .np.33PPlliijj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...