poziom85 Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 http://payu.express/zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 poziom85 - napisz coś więcej bo nie wiem gdzie szukać produktów objętych tym rabatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poziom85 Napisano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 poziom85 - napisz coś więcej bo nie wiem gdzie szukać produktów objętych tym rabatem Nie wiem i ja. Próbowałem coś kupić to mi lampy wiszące wyskoczyły. Przeglądam regulamin promocji, może trafię na jakiś trop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poziom85 Napisano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Skorzystała moja żona z promocji. Kupiła maszynkę do mięsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Skorzystała moja żona z promocji. Kupiła maszynkę do mięsa. jak ten rabat aktywować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...