DamSka21 Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 20 Free Spinów bez Depozytu na Starburst Po potwierdzeniu e-mail i wypelnieniu danych na koncie. BitStarz Nie znam warunków promocji PS. Obrot x40 Max wypłata 50 ⏠Nie jestem pewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devil22 Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 to na te coinsy sie gra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamSka21 Napisano 20 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 to na te coinsy sie gra? Nie, wygrana z free spinów trafia na konto i obrocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 z tego co wiem oferta powitalna bez depo nie jest dla PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 raczej kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamSka21 Napisano 20 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Keyno , zrobicie jak uwazacie znalazłem - podaje dalej. PS> Myśle ze moze do innego działu - bo ja rejestrowałem sie poza granicami kraju. A jest kilku graczy takich jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 brak potwierdzonych wypłat PL z promo bez depo , PL nawet od depo nie może korzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaba1989 Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Ja zrobiłem co trzeba jak podano i nie otrzymałem spinów, a aktywowałem bonus 20 free spins. Szkoda czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josef39 Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Ja zrobiłem co trzeba jak podano i nie otrzymałem spinów, a aktywowałem bonus 20 free spins. Szkoda czasu. Dokładnie tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ioskari Napisano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Witam. Wypłacał ktoś z tego kasyna? Wygrałem trochę z darmowych spinów, nie jestem tam depozytorem. Otrzymałem od nich maila, że przed wypłatą wymagany jest depozyt 20âŹ, który trzeba jeszcze obrócić 40 razy. Nie wiem czy warto wpłacać i poświęcać czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...