Gulman777 Napisano 17 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 http://www.gdfplay.com/ Rejestrujemy się z kodem brm1 i do 48h kasa na kocie ( u mnie po niespełna 2 godzinach ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
androlo Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 jaki obrót? jest max wypłata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulman777 Napisano 19 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 nie sprawdzałem bo szybko przegrałem;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polaczka Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Obrot jest na pewno niewielki, szybko poszlo (aby przyznac bonus chcieli zdjecia z dowodem w rece) - jednak w Cashierze nie ma Payout mimo available $. Napisalam do nich, wydaje mi sie, ze beda chcieli pierwszego depozytu. Tego sie troche obawiam, czy strona jest sprawdzona?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...