keyno Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 http://slotclub.co/ promo code : CHICAGO wpisujemy w bonusach po wybraniu waluty pytałem na LC też dla PL obrót x60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
androlo Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 kod nie wchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kailenaa Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Wyszedlem z gry na chwile, i juz do tej samej wejsc nie moge bo twierdzi ze nie mam kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 31 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 spróbować kilka razy wpisać kod , dużymi i małymi literami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 31 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Wyszedlem z gry na chwile, i juz do tej samej wejsc nie moge bo twierdzi ze nie mam kasy obracamy na slocie chicago Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kailenaa Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Obracalem na book of ra i szlo normalnie.Po prostu trzeba pozniej kliknac "moje gry" czy cos takiego ugory po prawej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bizon16 Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 u mnie sie coś zrypało.. obracalem na BOF bo nie wiedzialem ze to na chicago trzeba, i po pewnym czasie gry wywalilo ze brak srodków, i teraz nie da się zagrać na niczym bo wyskakuje żeby składać depo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endriu Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Kod nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 31 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 u mnie sie coś zrypało.. obracalem na BOF bo nie wiedzialem ze to na chicago trzeba, i po pewnym czasie gry wywalilo ze brak srodków, i teraz nie da się zagrać na niczym bo wyskakuje żeby składać depo klikasz po prawej moje gry i tam masz aktywny ostatni slot i grasz dalej normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...