keyno Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 https://www.playdoit.com po założeniu konta wysyłamy username z prośbą o dopisanie bonusu dla nowego w kasynie dopisywany do 48 h gmail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devil22 Napisano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 48h minelo i bonus niedopisany dostal ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milek2007 Napisano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Również nie dostałem a minęły już 3 dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desa21 Napisano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 ja dostalem dziaisj w pon zakladalem wyslij skan dowodu lub paszportu i dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devil22 Napisano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 jak nawet na maile nie odpowiadaja a ten chat to tylko z nazwy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desa21 Napisano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 We are glad to have you as our new client. We are truly thankful that you play with us. Sorry for this inconvenient a âŹ10 Welcome Bonus is in your account,so Enjoy and Play with Us! Have a good day!! PLAY DO IT TEAM GOOD LUCK! It's only gambling do it https://www.playdoit.com/index Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdawidxd96 Napisano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Ile czasu trwa sprawdzenie dowodu i przelew ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdawidxd96 Napisano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Bedzie tak miły ktoś i odpowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devil22 Napisano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 stary ja tam jeszcze tej dychy nie dostalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdawidxd96 Napisano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Co Ty gadasz .. Dziwne ja dostałem 5 minut po rejestracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devil22 Napisano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Co Ty gadasz .. Dziwne ja dostałem 5 minut po rejestracji 5 maili zero odpowiedzi chat to tylko z nazwy ciagle ie czynny na jaki mail pisaliscie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdawidxd96 Napisano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Napisałem do nich na FB i otrzymałem taką odp " Hi David: First of all we hope you had a Happy Holidyas ! We are working hard in order to fix this problem, sorry for this inconvenient . We make sure that you get only the best and most reliable service available. Good Luck !! PlayDoIt Team " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunsan Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Czy ktoś miał do czynienia z tym kasynem ? Niestety usunęli całą wygraną i dodali kolejne 10 euro z powodu niby jakiś nadużyć. Czyli promocja raczej dla Polaków a wygraną usunęli bo tak naprawdę się im podobało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 poprostu przez Iditow ktorzy narobili multi cierpia wszyscy...mam nadzieje ze wszystko jasne w temacie...pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...