keyno Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Bonus bez depo dla forumowiczów tylko z linku : https://puckbet.net/#a_aid=Keyno Po kliknięciu proszę pisać o zaproszenie na keyno@puckbet.net Do wejścia potrzebne jest zaproszenie NIE PISZEMY NA LC NIE ZAWRACAMY GITARY , NIE POSPIESZAMY min 20$ bonus bez depo ND bonus is for slots live dealer and sports 35x play through max cash out $125 Min dep $25 do uwolnienia kanału Depozyty: Payza , przelewy bankowe i inne Promo załatwiłem dla bezdepozytu.net , nigdzie niedostępne w sieci Pełna akceptacja graczy z PL Będą kolejne bonusy jak nie będzie nadużyć ! Migracja do nowego softu/partnera , nowe sloty i inne gry edit : jak ktoś wcześniej pisał na LC i nie dostał lub czeka, niech też pisze na email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 12 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 kolega devil22 dostał 50 $ bez depo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 poszedł email / pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1978 Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 EMAIL wysłany na keyno@puckbet.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
capinsky Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 jw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabada1990 Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 mail wyslany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreto84 Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 mail wyslany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tygrysekcox Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endriu Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustys Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Wysłano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wszechmogacy Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
androlo Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 wysłany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxninjaxx Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 wyslany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sados20 Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 no i poszło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elprezeso Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milek2007 Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Wysłano mail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 będzie info wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukiss77 Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Wysłany już z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewik Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Poszły konie po betonie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szengelija1982 Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunsan Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rotor Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 A na jaki serwis e-mail wam przychodzi rejestracja? Jestem z Ukrainy, na ukraiński nie przychodzi. I na rosyjski próbuję, też nie odpowiadają. Na gmail dochodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 A na jaki serwis e-mail wam przychodzi rejestracja? Jestem z Ukrainy, na ukraiński nie przychodzi. I na rosyjski próbuję, też nie odpowiadają. Na gmail dochodzi? aby otrzymywać od nich informacje email, trzeba posiadać konto i zapisać swój email w ich bazie aby posiadać konto potrzebne jest zaproszenie , jak je uzyskać + bonus bez depo. masz napisane w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tygrysekcox Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Keyno zrobiłem tak jak miało być lecz żadnej wiadomości umożliwiającej rejestrację nie otrzymałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Keyno zrobiłem tak jak miało być lecz żadnej wiadomości umożliwiającej rejestrację nie otrzymałem Cały proces rejestracji nowych graczy się wydłuża ponieważ trwa migracja (tak trafiliśmy) do nowego partnera który posiada inny ciekawszy soft. Trzeba wsiąść również po uwagę że w USA jest zupełnie inna strefa czasowa i w dodatku jeszcze niedziela dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 A na jaki serwis e-mail wam przychodzi rejestracja? Jestem z Ukrainy, na ukraiński nie przychodzi. I na rosyjski próbuję, też nie odpowiadają. Na gmail dochodzi? aby otrzymywać od nich informacje email, trzeba posiadać konto i zapisać swój email w ich bazie aby posiadać konto potrzebne jest zaproszenie , jak je uzyskać + bonus bez depo. masz napisane w temacie Ja ze swojego e-mail wysłałem e-mail z prośbą o rejestrację na keyno@puckbet.net. Tak trzeba było zrobić? Wysłałem dziś do 12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 nie zapytałem wczoraj czy w niedziele pracują ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 ''We have a lot of emails. Will have it done by tomorrow. New site and a lot of work. 8:00-8:30 AM EST. slowly but all your players credited'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 14 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 14 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 i się zaczyna ''Po prostu musiałem wyłączyć kilka kont z powodu oszustwa . Ci sami gracze zalogowaniu się z tych samych adresów IP i to nie dopuszczalne . Jeden z graczy na gospodarstwo domowe '' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...