keyno Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 http://www.slotjar.com/ z automatu po potwierdzeniu email obrót x50 max wypłata 100e kraje wykluczone : Belgium, Belize, British Virgin Islands, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Israel, Italy, Lithuania, Luxembourg, Portugal, Romania, Serbia, Slovenia, Spain, Turkey and the United States of America Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milek123 Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Dziwna sytuacja, pisałem na chat ile mi pozostało do obrotu, za pierwszym razem podał mi ktoś z obsługi kwotę, za drugim razem jak napisałem, zostałem poinformowany że obrót po depo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szengelija1982 Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Potwierdzam 5e na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devil22 Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 to jak w koncu z obrotem po depo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 21 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 to jak w koncu z obrotem po depo? w siostrzanych liczylo normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajek400 Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Mi w trakcie grania wyskoczyło, że obrocilem 171.0 z bodajże 175.0, obrót wykonałem, ale zgralem do zera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endriu Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Obrót po depo. Edit: Miałem wpłacić 10⏠i obracać, ale bonus powitalny 100% z obrotem 100x jest niestety nie do odrzucenia. Promo do kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 6 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 promo aktualne i dostępne sloty netent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...