DamSka21 Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Po rejestracji dostajemy 20 scratchcards PrimeScratchCards ja dostałem 3⏠Nie sprawdzałem jaki obrót : )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 chyba już po - podczas rejestracji wyskoczył komunikat że nasz kraj jest zbanowany także .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 First of all welcome to PrimeScratchCards! Your free games should be on the scratch game " PowerCash " if they are for some reason not there please visit LIVE CHAT again and we will credit them manually Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bizilla Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 we do not accept registrants from your country. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 z tego co pamiętam kiedyś jeszcze nas akceptowali , dzis już nie , temat przenoszę do archiwum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...