keyno Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 http://slotomix.org/ Powinien przyjść email z linkiem aktywacji i bonusem , dostałem dopiero po kontakcie z support (wewnątrz) , brak wiadomości zwrotnej na gmail , nic nie znalazłem na temat PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2015 dostałem informacje że problemy wyeliminowane , można śmiało zakładać konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmpl Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 zamknęli mi konto zaraz po potwierdzeniu maila lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raych Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 u mnie również zamknięte konto bez podania przyczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2015 przenoszę póki co do archiwum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...