kokodzambo Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Mam pytanie. Załóżmy,że mieszkam w Anglii/Holandii/Niemczech/Belgii czy gdziekolwiek indziej w UE. Mam tu papiery wynajmu mieszkania,potwierdzające meldunek. Płacę tu podatki,ubezpieczam się tu. Jednak dowód mam polski. Jak jestem traktowany w kasynie? Chodzi mi głównie o kasyna,które nie dają free bonusów dla Polski. Czy jeśli podam adres angielski/niemiecki/holenderski ,także numer telefonu z tego kraju,to nie będzie problemów z wypłatą? Czy to,że mam polski dowód powoduje,że jestem traktowany jako obywatel Polski i obojętnie gdzie mieszkam nie należą mi się bonusy te co dostają inni. Ma ktoś taki przypadek? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piwoszek Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Jeżeli jesteś obywatelem polski a mieszkasz za granicą to jesteś traktowany jak byś był polakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...