keyno Napisano 19 Września 2015 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 http://www.golden-games.su/ nie trzeba pobierać softu bonus z automatu po potwierdzeniu email szczegóły w cashier > bonuses po zrobieniu obrotu konwertujemy do real cash dużo slotów LC 24 H wiele form płatności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endriu Napisano 20 Września 2015 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Nie żartowałeś odnośnie możliwości wypłat Obracamy 3 x 80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmpl Napisano 20 Września 2015 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 zrobiłem obrót, mam 15.9 w real i 16.8 w bonusie i jak gram dalej to cały czas bierze mi z real, a bonusu nie da się przekonwertować na cash. Wypłata chyba tylko po depo, bo nie ma opcji przed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 20 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2015 pewnie trzeba odblokować kanał by wycofać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...