keyno Napisano 14 Września 2015 Udostępnij Napisano 14 Września 2015 http://wlchancehill.adsrv.eacdn.com/C.ashx?btag=a_40b_36c_&affid=25&siteid=40&adid=36&c= promo code na LC : LATEST slot fs : Weekend in <a target="_blank" href="http://obstawianie.com/zobacz/vegas/"><b>Vegas</b></a> max wypłata : 50 euro kraje wykluczone : Spain, Italy, France, USA 300⏠WELCOME BONUS & 200 FREE SPINS There's only got one chance to make a first impression, and we want to do it right! Give us a chance and enjoy the following welcome bonuses: - 1st Deposit Bonus: 100% up to âŹ100 & 50 free spins on Fruit Zen. - 2nd Deposit Bonus: 50% up âŹ50 & 50 free spins on Fruit Zen. - 3rd Deposit Bonus: 25% up to âŹ50 & 50 free spins on Fruit Zen. - 4th Deposit Bonus: 100% up to âŹ100 & 50 free spins on Fruit Zen. The minimum deposit to be eligible for this bonus is 20âŹ/$/GBP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devil22 Napisano 14 Września 2015 Udostępnij Napisano 14 Września 2015 spoko chat maja gosciu mi wciskal bonus od depo 75 free spinow ale mowi ze z tego bonusu typ trafil 2 k ⏠i wyplacili 2 dni temu z no deposit bonus ciekawe czy prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 14 Września 2015 Udostępnij Napisano 14 Września 2015 gdzie ten chat macie ? ja tylko mogę wiadomość wysłać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devil22 Napisano 14 Września 2015 Udostępnij Napisano 14 Września 2015 juz moze offline ja sie rejestrowalem pare godzin temu ogolnie to u dolu z prawej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josef39 Napisano 14 Września 2015 Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Się rzucili nasi to wyłączył iposzedł spać.Przed chwilą jeszcze był ale też nie zdążyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2015 pisze kolega ze wypłacił 100 e z tego promo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kailenaa Napisano 15 Września 2015 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Blue Wiz Sorry this bonus is not available for players from Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Blue WizSorry this bonus is not available for players from Poland już PL podziękowali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 15 Września 2015 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 jaki obrót tych free spinów ? ktoś się orientuje ? bo wygrałem z fsów 100 euro - obracałem godzine i już mam "avalible to cash out" więc zastanawiam się czy już mogę wypłacać a nie chce pisać na lc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devil22 Napisano 15 Września 2015 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Blue WizSorry this bonus is not available for players from Poland już PL podziękowali... to po cholere meczycie te suporty tak czasem warto poczekac pare dni a nie wszyscy odrazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 15 Września 2015 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 dobra - promo bez dwóch zdań nie dla nas / po rozmowie z lc cofnięta wygrana i zwrot depozytu szkoda bo 140 euro poosło się paść :D co by jednak nie mówić - support w tym kasynie jest mega profesjonalny i przyjazny. Wypłaty bardzo szybkie. Na lc tłumaczyli że Polaków usuneli z promocji ze względy na mnóstwo fikcyjnych kont !!! MIAZGA jaki kraj mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2015 promo code : LETTER na LC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rotor Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 A co ma być? Na czacie odpowiedział Hello. Can I get bonus with code LETTER ? 3:28 pm Desmond Wiz Sure! You have them now in DR jekyll slot. Thank you! ale w grze obrotów nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2015 A co ma być? Na czacie odpowiedział Hello. Can I get bonus with code LETTER ? 3:28 pm Desmond Wiz Sure! You have them now in DR jekyll slot. Thank you! ale w grze obrotów nie ma. aktywuj najpierw na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rotor Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 aktywuj najpierw na koncie W bonusach nic nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2015 aktywuj najpierw na koncie W bonusach nic nie mam. 3:28 pm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rotor Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Hello. Can I get free spins fruit zen with code LETTER ? Desmond Wiz Sure one sec! This bonus is only available for Previous depositors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Hello. Can I get free spins fruit zen with code LETTER ? Desmond Wiz Sure one sec! This bonus is only available for Previous depositors nie jestem depo a dostałem , promocja zakończona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 14 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2016 myaccount > bonuses > FASTWITHDRAWALS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...